El Jaume Balmes als Premis EmprènFP

Aquest passat 21 d’Abril els alumnes Arnau Ochoa Vicente i David Rosal Castel, del cicle Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma de Formació Professional, han presentat a concurs el projecte realitzat i desenvolupat durant el mòdul de “Disseny d’Interfícies”. 

La tasca de disseny d’una interfície pel joc de taula FartOS, que el propi professor de la matèria, Abel Susín, havia creat i programat, va fer que es definís un projecte empresarial ambiciós que pogués competir seriosament al concurs dels premis ImpulsFP (Premis que s’organitzen anualment per tots els projectes producte de la FP a Catalunya).

El projecte ensortint de tot el procés anteriorment descrit s’anomena Clash Of Influence (COI). Clash Of Influence és un Battle Royal jugat a partir de cartes que fa que els personatges vagin aconseguint seguidors, el primer que arriba a 20M de seguidors guanya la partida.

Les accions (a les cartes) emulen accions reals de Màrqueting que cal per tenir èxit com a influencer a les diferents xarxes socials. Cada jugador, al iniciar la partida, decideix a quina xarxa social von aplicar les seves accions i estratègies de màrqueting Online per desenvolupar, en funció de quina sigui la xarxa Social escollida, els efectes seran uns o uns altres (ja que a TikTok s’acostuma a tenir molta més viralitat que influència).

Una Intel·ligència artificial és qui jutja els efectes de les accions dels diferents jugadors Després de cada partida, els resultats queden enregistrats permetent l’organització d’una classificació, lligues i campionats. Al final, és un entrenament per ser Influencer en el món real.

Esperem la seva participació resulti en victòria i que quedi per sempre més al seu Currículum, i qui sap, potser triomfin en l’empresa de crear Clash Of Influence.


Molta Sort!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.